Recensies

Bekijk wat onze klanten over ons schrijven. Gemiddeld scoren we 5/5 sterren.

"Zeer tevreden over Blokhuis Bijles. Werd goed tijd voor mij gemaakt en tijdens de bijlessen werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. Bij fouten werd uitgelegd wat de fout was en als ik het goed deed werd er bij uitgelegd wat er goed aan was. In een korte periode van anderhalve week veel (effectieve) lessen gehad en uiteindelijk het examen gehaald met een 8,2. Had het niet anders willen doen. Super! "

- Patricia

"De begeleiding was super!!!! Zeker aan te bevelen om via dit bedrijf uw bijles te regelen!"

- Sandra Veenendaal

"Sinds vorig jaar waren we al op zoek naar een student die bijles bij ons aan huis zou kunnen geven. Dat bleek helemaal niet eenvoudig te zijn. Hier in Woudenberg was er helaas niets te vinden. Toen de flyer van Blokhuis Bijles bij ons in de bus kwam, hebben we dan ook direct gebeld voor een afspraak. Er volgde al snel een intakegesprek en de week daarop werd de start al gemaakt. Onze dochter zit in examenklas VMBO en krijgt bijles in Economie. Sinds de bijles heeft ze ontdekt dat ze wel degelijk een goed inzicht heeft in de materie, weer plezier in dit vak en betere cijfers gehaald. Het verzorgen van bijles aan huis door een student is ideaal. Ik zie alleen maar voordelen: onze dochter hoeft de deur niet uit en de bijles wordt op een zeer positieve, creatieve manier gegeven door iemand die slechts een paar jaar ouder is. Bovendien is de student flexibel, zodat we in overleg wel eens kunnen schuiven met de tijd en soms een extra les inplannen. We zijn echt SUPER tevreden en hierbij alvast een GROOT COMPLIMENT aan Julian van Dam. Hij heeft echt alle kwaliteiten om iemand verder te brengen! Hartelijke groeten, Helma van Ewijk uit Woudenberg."

- H. van Ewijk

"Prettige en duidelijk bijles bureau met vaste bijles student. Goede resultaten en vertrouwen in het bijles vak."

- Fleur Willemse

"Onze zoon zit in 5 Havo en volgt sinds kort bijles in economie. Super!! Zelfs op zaterdagavond kreeg hij nog een extra uur omdat hij maandag zijn toets had. We zijn enorm tevreden. Wouter geeft zelf bijles aan hem en dit gaat op een hele leuke, leerzame en positieve manier. Een aanrader voor iedereen waarvan zijn/haar kind even een extra zetje of ondersteuning nodig heeft. Top!!!"

- anoniem

"Wij zijn zeer tevreden over Blokhuis Bijles. Onze zoon (examenjaar VMBO) heeft door de wiskunde bijles betere resultaten gekregen - maar wellicht belangrijker nog - meer vertrouwen! Suzanne Klein Wolterink geeft op een prettige manier de bijlessen, ze brengt structuur aan, biedt hulp bij de manier van leren en is soms ook gewoon "streng" op het maken van huiswerk. Doordat ik dat als ouder niet meer hoef te doen, is het in huis ook weer een stuk gezelliger geworden. Een groot voordeel ook is dat de bijlessen in de eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden. Kortom, ik beveel Blokhuis Bijles dan ook van harte aan. "

- A. van der Ham

"Dankzij de bijlessen is mijn dochter over naar havo 4!!!!"

- Esther

"Prima service! Als ouders is het prima om de zorg over te kunnen dragen aan diegene die bijles geeft!"

- Kirsten Blok

Een recensie schrijven